• Βρίσκεστε Εδώ
  • Reviews
  • TV
  • "ΜΙΛΑ":ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!
Ημερομηνία: 18:38 17/10

"ΜΙΛΑ":ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!

Βαθμολογία Συγγραφέα
1 2 3 4 5
Βαθμολογία (2/10)

Παλιότερα χώριζα τις εκπομπές σε δυο κατηγορίες.Σε αυτές που μου αρέσουν και τις παρακολουθώ αβίαστα και αβασάνιστα, και σε αυτές που δεν μου αρέσουν.Σε αυτήν την περίπτωση είτε αλλάζω κανάλι(η δύναμη του τηλεθεατή!!), είτε βάζω την ένταση στο mute και ανοίγω ραδιόφωνο, υπολογιστή κτλ.

Πρόσφατα λοιπόν αναθεώρησα, ή για να είμαι πιο σωστή πρόσθεσα άλλη μια κατηγορία, που την ονόμασα: "δεν μπορώ ν' ανεχτώ".Αυτή η κατηγορία μου γεννήθηκε όταν παρακολούθησα τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα".

Μια εκπομπή που πραγματικά δεν μπορώ ν' ανεχτώ, κι όταν τύχει να πέσω πάνω της, θέλω όχι μόνο να κλείσω την τηλεόραση , αλλά να την πετάξω από το παράθυρο και να κλείσω και τα παντζούρια!

Κατ'αρχήν βλέπω μια άλλη, διαφορετική και εξαιρετικά επιτηδευμένη Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία αφού πήγε να το παίξει Όπρα και δεν της βγήκε, είπε να το γυρίσει στο πιο "παρείστικο" με το γυναικείο κουβεντολόι να πρωτοστατεί και να μας παίρνει τα μυαλά!Δυστυχώς όχι με την καλή έννοια, καθώς οι 5 γυναίκες δεν έχουν καθόλου χημεία μεταξύ τους, και όσο κι αν προσπαθούν να το παίξουν "είμαστε φίλες και τα λέμε" δεν μας πείθουν.Δεν δένουν μεταξύ τους, συμπεριφέρονται εντελώς μηχανικά και αμήχανα, με αποτέλεσμα ο έρημος ο τηλεθεατής να κουράζεται και να βαριέται.

Όσο για την θεματολογία έχω μια εύλογη απορία.Γιατί σε όποιο θέμα κι αν αναφέρονται το γυρνάνε στο σεξουαλικό;Από εκεί που μιλάνε για την οικονομική κρίση ή για τις καταλήψεις, σε κλάσματα δευτερολέπτων η συζήτηση αλλάζει ρότα, και βαζίδει σε ροζ μονοπάτια γύρω από το σεξ, τις στάσεις κτλ. Κυρίως η "Τάτι" δείχνει πολύ ένθερμη οπαδός αυτών των συζητήσεων, ενώ παίρνει πάντα και το κατάλληλο λάγνο βλέμμα.Εντάξει κορίτσια, είναι ωραίες οι κουβέντες γύρω από το σεξ αλλά μην το παρακάνετε!

Όταν οι 5 φίλες μας, δεν μιλάνε για το σεξ, μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους και μας εξομολογούνται προσωπικές στιγμές. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε πώς έκανε τσακωτό η Μαρία Σταματέρη τον σύντροφο της να την απατά, ούτε πόσους αρραβώνες έχει κάνει η Σάννυ Μπαλτζή,(της οποίας η συμμετοχή με σόκαρε, γιατί την  είχα για πραγματικό ροκ τυπάκι!), ούτε με πόσους άντρες έχει πάει η Σοφία Βόσσου!(τα παραδείγματα που αναφέρω είναι τυχαία!).

Καλά για τις αληθινές ιστορίες ή σενάρια που προβάλλονται δεν έχω να σχολιάσω το παραμικρό.Τα θεωρώ τόσο trash tv που βαριέμαι ακόμα και να κράξω...!Μ'αρέσει πάντως που το θέτουν σαν κοινωνικό πρόβλημα.Γελάω πολύ!

Γενικά το "Μίλα" είναι ένα τηλεπτικό προιόν που προφανώς δεν τους βγήκε όπως ήθελαν και περίμεναν, με αποτέλεσμα η παρέα του "Δέστε τους" να υπερτερεί στα νούμερα και να είναι μονάδες μπροστά!

Λογικό το βρίσκω! Φτάνει πια με τους ίδιους και τους ίδιους! Ανανέωση θέλει ο τηλεθεατής κι όχι μασημένη τροφή!

Τα Θετικά

Ωραίο στούντιο...

Τα Αρνητικά

Η επιτήδευση και το στημένο σε όλο τους το μεγαλείο!

Συμπέρασμα

Δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως, απλά βάζει ένα λιθαράκι στην ήδη τραγική ελληνική τηλεόραση!

του/της Γιώτα Ρουμελιώτη

Για να σχολιάσετε το άρθρο και να βαθμολογήσετε, συνδεθείτε ή εγγραφείτε στο MyReview.gr

Σχόλια (0)