• Βρίσκεστε Εδώ
  • Reviews
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • Μεξικάνικη συνταγή Kebabs Fajita
Ημερομηνία: 19:04 13/07

Μεξικάνικη συνταγή Kebabs Fajita

Βαθμολογία Συγγραφέα
1 2 3 4 5
Βαθμολογία (7/10)

8 ώρες 15 λεπτά
Προετοιμασία: 8 ώρες,
 
Μαγειρέψτε: 15 λεπτά
Απόδοση: 8 μερίδες

Αν σας αρέσει η fajitas, θα αγαπήσετε αυτά τα κεμπάπ που αρωματοποιούν το κύμινο, το κοράνιο, το σκόρδο και η μαρινάδα. Σερβίρετε πάνω από το ρύζι με τορτίγια, salsa, guacamole, και ξινή κρέμα για καρυκεύματα. Προγραμματίστε το χρόνο μαρινών. Η μαρινάδα λειτουργεί επίσης καλά για το κοτόπουλο.

Τι χρειάζεστε

1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 φλιτζάνι βαλσάμικο ξύδι
1/4 φλιτζάνι φρέσκο χυμό
3/4 κουταλάκι κουταλάκι του γλυκού
1-1 / 2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη, θρυμματισμένη
4 σκελίδες σκόρδο, συμπιεσμένα ή λεπτώς κιμά
1/4 φλιτζάνι φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά Serrano Χιλή, κομμένο σε λεπτό δακτύλιο (προαιρετικά)
1 κόκκινη πιπεριά (γλυκό capsicum), κομμένη σε κομμάτια 2 ιντσών
1 πράσινη ή κίτρινη πιπεριά (γλυκό capsicum), κομμένη σε κομμάτια 2 ιντσών
1 μεσαίο γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε κομμάτια 2 ιντσών
2 κιλά (1-1 / 2 ίντσες πάχους) κορυφή γύρω από το Λονδίνο μπριζόλα μπριζόλα μπριζόλα (παχιά μπριζόλα), κομμένο σε κομμάτια 2 ιντσών (filet mignon, φιλέτα ή ταινίες μπριζόλες μπορεί να αντικατασταθεί)
Tortillas, φρέσκα salsa, guacamole, και ξινή κρέμα για καρυκεύματα
Πρόσθετο φρέσκο κόλιαντρο για γαρνίρισμα

Πως να το φτιαξεις

1.Σε μια μεγάλη βαριά τσάντα καταψύκτη, συνδυάστε το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξύδι, το χυμό λάιμ, το κύμινο, την ρίγανη, το σκόρδο και το κοράνι.

2.Προσθέστε το πιπέρι της Χιλή, τις πιπεριές, το γλυκό κρεμμύδι και το Λονδίνο, μαρίστε στη μαρινάδα. Σφραγίστε την τσάντα και ρίξτε για να καλύψετε όλα τα κομμάτια. Ανοίξτε ξανά την τσάντα, πιέστε έξω όλο τον αέρα, σφραγίστε εκ νέου και ψύξτε τουλάχιστον 8 ώρες ή όλη τη νύχτα.

3.Βάλτε ξύλινα ξύλα μπαμπού σε κρύο νερό για 1 ώρα πριν από τη συναρμολόγηση των κεμπάπ.

4.Προθερμάνετε σχάρα ή κοτόπουλο.

5.Για να συγκεντρώσετε τα κεμπάπ, βιδώνετε δύο σουβλάκια μέσα από το βόειο κρέας και τα λαχανικά, ξεκινώντας από το βοδινό και εναλλάσσοντάς το με τα λαχανικά. (Τα διπλά σουβλάκια κάνουν τα κεμπάπ ευκολότερα να γυρίσουν.) Θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε περίπου 5 με 6 κομμάτια βόειου κρέατος ανά ζευγάρι σουβλάκια. Μαρινάτα αποθεματοποίησης για βόσκηση.

6.Γεμίστε τα κεμπάμπ σε μέτρια φωτιά, απολέστε και στρέψτε για να μαγειρέψετε όλες τις πλευρές, μέχρι το βόειο κρέας να είναι μεσαίο σπάνιο, περίπου 15 λεπτά.

7.Σερβίρετε fajita κεμπάπ πάνω από μαγειρεμένο ρύζι με συνοδεία ζεστών tortillas, salsa, guacamole, και ξινή κρέμα. Γαρνίρετε με επιπρόσθετα κελύφη.

Απόδοση: 8 μερίδες

 

της PEGGY TROWBRIDGE FILIPPONE

 

Ετικέτες Άρθρου

Για να σχολιάσετε το άρθρο και να βαθμολογήσετε, συνδεθείτε ή εγγραφείτε στο MyReview.gr

Σχόλια (0)

BEST 5 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νέο Video ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ειδήσεις