• Βρίσκεστε Εδώ
  • Νέα
  • ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
  • 'Eνα ακόμα τηλεοπτικό περιοδικό στα περίπτερα - Κυκλοφορεί το MYtv από την
Ημερομηνία: 00:19 18/02

'Eνα ακόμα τηλεοπτικό περιοδικό στα περίπτερα - Κυκλοφορεί το MYtv από την Δάφνη

Η ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική της παρουσία στον χώρο των εβδομαδιαίων  εντύπων με την έκδοση ενός νέου τηλεοπτικού περιοδικού του MYtv . Το πρώτο τεύχος του θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για ένα νέο περιοδικό με πλούσιο περιεχόμενο, καθώς η ύλη του θα καλύπτει το πρόγραμμα περισσότερων από 30 τηλεοπτικών σταθμών και ταυτόχρονα θα περιλαμβάνει μεγάλες αποκλειστικότητες και όλες τις ειδήσεις για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και προγράμματα.

Από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, οι αναγνώστες του ΜYtv θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται αναλυτικά για όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες τους εκπομπές. Επίσης να διαβάζουν αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και να μαθαίνουν τα τελευταία νέα της showbiz από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με το MYtv θα έχει αποκλειστική συνεργασία ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος κάθε εβδομάδα θα προτείνει στους αναγνώστες του περιοδικού εύκολες και πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής.

Στην ύλη του MYtv μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνονται :έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις,  θέματα για την υγεία και την σωστή διατροφή, την διακόσμηση, το παιδί καθώς επίσης ταξιδιωτικές προτάσεις και οδηγός διασκέδασης. Eπίσης θα υπάρχουν όλες οι εξελίξεις για τις πιο hot web σειρές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε κάθε τεύχος του MYtv θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια, δωροεπιταγές και άλλες ξεχωριστές προσφορές για τους αναγνώστες του περιοδικού.

 

Για να σχολιάσετε το άρθρο, συνδεθείτε ή εγγραφείτε στο MyReview.gr

Σχόλια (0)