• Βρίσκεστε Εδώ
  • Reviews
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ημερομηνία: 16:48 14/10

ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαθμολογία Συγγραφέα
1 2 3 4 5
Βαθμολογία (10/10)

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Είναι η ώρα λοιπόν, όλες οι γυναίκες να πάρουν μια βαθιά ανάσα και να κλείσουν το ετήσιο ραντεβού τους για μαστογραφία καθώς η έγκαιρη πρόληψη είναι ο νούμερο 1 τρόπος αντιμετώπισης της ασθένειας.

Ένας τρόπος για να αντιμετωπισθεί η αγωνία της εξέτασης και να μην την αναβάλλετε συνέχεια, είναι να κλείσετε ραντεβού με μια φίλη σας.

Η αλήθεια ειναι ότι ειναι μια διαδικασία που εύκολα την αναβάλλουμε. Εκτός από το ότι "πρέπει να γίνει" τίποτα άλλο δεν την κάνει επιθυμητή. Κατ´ αρχήν ειναι ο φόβος του αποτελέσματος και επιπλέον το άβολο της ιδιας της εξέτασης.

Το να υπάρχει η συντροφιά μια φίλης είναι ιδιαίτερα επιβοηθητικό. Η μια αποσπά την προσοχή της άλλης και πολλές φορές η αγωνία όταν μοιράζεται μπορεί να προκαλέσει αστεία και γέλια. Και το γέλιο είναι ως γνωστόν αγχολυτικό. Όλη η διαδικασία με την ρόμπα που σου φορούν και το μηχάνημα που έχεις να αντιμετωπίσεις γίνεται πιο εύκολη όταν μια φίλη στέκεται κοντά σου και περνάει τα ίδια με εσένα.
Και το να περνάς μαζι αυτήν την διαδικασία σημαίνει στην ουσία ότι νοιάζεσαι για την φίλη σου και αλληλοδεσμεύεσθε η μια να προσέχει την άλλη.

Και όταν όλα τελειώσουν τι καλύτερο απο το να βγείτε μαζί για φαγητό ή ποτό και να γιορτάσετε το ότι "ξεμπερδέψατε" και φέτος.

Τηλεφωνήστε λοιπόν στην κολλητή σας, στην αδελφή σας ή -γιατί όχι;- στη μαμά σας!
Περάστε μαζί τη διαδικασία και γελάστε!

Για να βοηθήσουμε, δείτε ένα αστείο βίντεο για τη διαδικασία με την Ellen DeGeneres:

του/της Λίζα Νομικού

Για να σχολιάσετε το άρθρο και να βαθμολογήσετε, συνδεθείτε ή εγγραφείτε στο MyReview.gr

Σχόλια (0)